Cristal Snow'lla edessä tunteikas tanssi-ilta - oma isä mukana tukemassa

Tähtitanssija Cristal Snow’lla on edessään erityinen sunnuntai, sillä isänpäivän kunniaksi hänen isänsä saapuu paikan päälle katsomaan poikansa suoritusta.

Tähtitanssija Cristal Snow’n viikot ovat olleet tiukasti aikataulutettuja alkusyksystä asti, jolloin treenit Tanssii Tähtien Kanssa -kisaa varten starttasivat. Cristalilla onkin tiedossa erityinen tanssilähetys isänpäiväsunnuntaina 9. marraskuuta 2014.

– Isäni tulee katsomaan tansseja paikan päälle äitipuoleni kanssa, tähtitanssija hymyilee kulisseissa.

Isän ja pojan kohtaamisesta on ehtinyt vierähtää jo tovi, sillä he ovat tavanneet viimeksi elokuussa.

– Aikataulut eivät vain ole menneet yhteen, mutta olemme kommunikoineet siskoni välityksellä, Cristal naurahtaa.

– Kävi tänään miten kävi, menemme lähetyksen jälkeen syömään isänpäivän kunniaksi iltapalaa.

Cristal kiitteleekin isältä saamaansa tukea. Isä tuntee poikansa, ja osaa tsempata juuri oikealla tavalla tarpeeksi etäältä.

– Hän tietää, millainen olen stressitilanteissa, eikä hönkäile niskaani. Ennen tanssikisaa hän tsemppasi minua sanomalla, että ”meillä on tanssi verissä, kun itsekin olen käynyt yhdellä tanssitunnilla. Ei sinulla ole mitään hätää”, Cristal nauraa.

– Isäni on ollut myös urani suhteen suurin tukijani. Hän ja myös muu suku olivat innoissaan, kun Cristal Snow -hahmo syntyi, tähtitanssija kertoo.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat