Cristal Snow: Laitan itseni äärirajoille tanssitreeneissä

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtävä Cristal Snow kertoo tanssiharjoitusten osoittautuneen hänelle rankoiksi.

Syksyn aikana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa esiintyvä Cristal Snow kertoo tiukkojen treenirutiinien osoittautuneen hänelle raskaaksi.  

– Kyllä on rankkaa, tämä on fyysisesti rankinta mitä olen elämässäni tehnyt. Laitan itseni äärirajoille, mies kuvailee.

Jännittäjäksi tunnustautuva mies myöntää tanssikisan olevan fyysisyytensä lisäksi rankkaa myös henkisesti.

– Stressaan törkeästi ja mietin tanssia koko ajan. Sitä elää ja hengittää tanssia vuorokauden ympäri. Olen myös tosi kova jännittämään, mutta sille ei voi mitään, tähtitanssija sanoo.

Kisan ensimmäisissä treeneissä Snow on kärsinyt sekä selkä- että jalkaongelmista. Selkävaivojen kanssa mies on kamppaillut jo ennen kisaan lähtöä, mutta jalkavaiva ilmaantui harjoitusten aikana. Snow kertoo kuntonsa menneen kuitenkin jo parempaan suuntaan.

– Selkä on varmaan jopa parantunut siitä, missä kunnossa se oli aiemmin. Nilkka joskus edelleen vaivailee, siinä on ollut akillesjänne kipeä, mies kertoo. 

Tukijoukoilla tunkua katsomoon

Lähipiiriltään runsaasti tukea ja kannustusta saava Snow saa suuret tukijoukkonsa myös ohjelman livelähtysten katsomoon.

– Suorien lähetysten katsomoon on lähipiirissäni kauhea tunku. Ihmiset haluavat tulla katsomaan ja ystävien ja tuttavien kesken on vähän kärhämää siitä, ketkä pääsevät, mies nauraa. 

Tanssioppilaan roolissa Snow paljastaa olevansa täydellisyyden tavoittelija. 

– Mietin liikaa ja olen hidas oppimaan. Kiialla onkin kärsivällisyyttä, koska asioiden yhdistäminen on minulle haastavaa. Olen pedantti ja haluan olla täydellinen, tähtioppilas kuvailee itseään.  

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat