Mainos

Copterlinen matkustaja: Vettä tippui aiemmalla lennolla sisään

Copterlinen vastuullisen johtajan mukaan väite veden valumisesta sisään kopteriin ei missään nimessä voi pitää paikkaansa.

Helikopteriyhtiö Copterlinella matkustanut suomalaismies huolestui lentoturvallisuudesta toissapäivänä eli maanantaina, jolloin hän teki edestakaisen matkan Helsingistä Tallinnaan. Miehen mukaan heti nousun jälkeen helikopterin tuulilasista tippui vettä kojetaulun sivusta alaosaan.

-Kun sade alkoi matkan puolivälissä voimakkaampana, vesi valui noroina useammasta kohtaa kojetaulun sivulle lattian alapuolelle. Se jatkui koko matkan, ja huomautin asiasta kuskille päästyämme Tallinnaan. Kuski kohautti vain olkapäitään, kymmeniä kertoja Helsingin ja Tallinnan väliä kopterilla lentänyt mies kertoo.

Paluumatkalla vettä tuli miehen mukaan toiselta puolelta sisään.

-Eihän ne kuskit mitään ehdi korjaamaan, kun he ajavat nonstoppina ja juuri ja juuri ehtivät tankkaamaan.

Copterlinen vastuullisen johtajan Jorma Kalholan mukaan väite veden valumisesta sisään kopteriin ei missään nimessä voi pitää paikkaansa.

-Ovenrakosesta voi tulla vettä (lennon aikana) oikein pahoissa tilanteissa. Ikkuna ei sen sijaan voi vuotaa, tuulilasi on paremmin kiinni kuin auton tuulilasi, Kalhola sanoi.

Hänen mukaansa matkustajalle saattaa jäädä kuva, että vettä valuu sisään esimerkiksi silloin, kun märkä asiakirjanippu tuodaan kojelaudalle ja siitä valuu vettä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.