Mainos

Copterline peruu viikonloppulentonsa

Viikonloppulentojen peruutukset saattavat Kalholan mukaan jatkua pitempäänkin, sillä niitä jatketaan vasta, kun Helsingin ja Tallinan väliseen liikenteeseen saadaan uusi kopteri.

Copterline Oy peruu ensi viikonlopun ja sitä seuraavan viikonlopun lentonsa eilen tapahtuneen onnettomuuden vuoksi.

Copterlinen lento- ja huoltotoiminnasta vastaavan johtajan Jorma Kalholan mukaan yhtiö joutuu perumaan viikonloppulennot, koska onnettomuuden jälkeen yhtiöllä on Helsingin ja Tallinnan välisessä liikenteessä käytössä vain yksi helikopteri.

-Tarvittavien huoltotoimenpiteiden ja miehistön työaikojen vuoksi olemme sopineet, että lennämme toistaiseksi vain arkipäivinä, Kalhola kertoo.

Viikonloppulentojen peruutukset saattavat Kalholan mukaan jatkua pitempäänkin, sillä niitä jatketaan vasta, kun Helsingin ja Tallinan väliseen liikenteeseen saadaan uusi kopteri. Uuden kopterin hankintaa monimutkaistaa se, että sen on oltava identtinen nyt käytössä olevan kopterin kanssa, jotta miehistöä ei tarvitse kouluttaa uudelleen.

Copterlinen myyntipalvelu ottaa yhteyttä matkustajiin, jotka ovat varanneet lentomatkan elokuun 13.-14. ja 20.-21. päiville.

Jonkun verran peruutuksia

Copterlinen myyntijohtajan Thomas Olbertin mukaan yhtiölle on tullut jonkin verran tilausten peruutuksia, mutta tyystin eivät asiakkaat ole yhtiötä hyljänneet.

Yhtiön mukaan jo varatut reittilentopaikat voidaan peruuttaa kuluitta elokuun loppuun saakka.

Lentoliikennettä jatkettiin tänäänmuuten normaalisti, mutta muutamia vuoroja jätettiin matkustajamäärän vähäisyyden vuoksi lentämättä.

Copterlinen vuonna 2000 alkanut Tallinnan-liikenne on vetänyt hyvin. Viime vuonna yhtiö kuljetti 75 000 matkustajaa, ja tänä vuonna kauppa on käynyt samaan tahtiin. Copterlinen liikevaihto oli viime vuonna 13,9 miljoonaa euroa, ja voittoa tuli hieman yli kaksi miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 11.08.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.