Conan jätti jäähyväiset: Esiinnyn uuden työn vaatiessa alasti

Yksi aikakausi amerikkalaisessa talk show -historiassa päättyi eilen, kun Conan O’Brien isännöi viimeisen Tonight Show’n lähetyksen yli kahdenkymmenen vuoden työrupeaman jälkeen kanavajätti NBC:llä.

Viime viikkoina tulikivenkatkuisia kommentteja NBC:stä ladellut Conan vitsaili show’n aluksi kanavan kustannuksella muun muassa uhoamalla varastaa studiosta lähtiessään kaiken mitä irti saa, mutta päätti alkuspiikkinsä kuitenkin koskettavaan puheeseen, jossa hän kiitti vuolaasti niin työnantajaansa, työtovereitaan kuin katsojiaan ja fanejaankin.

– Kaikille katsojilleni haluan sanoa, etten voi koskaan kiittää teitä tarpeeksi hyvyydestänne minua kohtaan ja tulen muistamaan sen lopun elämääni.

Tulevaisuuttaan Conan suunnitteli huumorilla. Hän ei saa erosopimuksen mukaan isännöidä uutta ohjelmaa ennen ensi syyskuuta, mutta hän lupasi tehdä mitä tahansa uuden uran suhteen.

– Voin esiintyä vaikka alasti.

Viimeisen jakson vieraina nähtiin Conanin hyvät ystävät, näyttelijät Tom Hanks ja Will Ferrell. Jakso nähdään Subilla keskiviikkona 27. tammikuuta klo 00.00.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat