Mainos

Coloradon ilmapallopoika löytyi elossa - piileskeli ullakolla

Yhdysvalloissa Coloradossa kadonnut 6-vuotias Falcon Heene on löytynyt elossa ja hyväkuntoisena. Poika löytyi piileskelemästä laatikossa autotallin ullakolla.

Pojan pelättiin joutuneen perheen kotipihalta Fort Collinsista irti päässeen isokokoisen heliumpallon kyytiin. Viranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet poikaa lentolaitteen sisältä, kun se laskeutui parin tunnin lennon päätteeksi maahan.

Tämän jälkeen etsijät arvelivat, että poika olisi ollut pallorakennelmaan kuuluneessa korissa, joka putosi maahan lennon aikana.

Hopeinen, lentävää lautasta muistuttava pallo leijaili korkeimmillaan lähes kahden kilometrin korkeudessa. Sillä oli vauhtia nopeimmillaan 50 kilometriä tunnissa. Pallon matkaa seurattiin ja pojan kohtaloa jännitettiin reaaliajassa Yhdysvaltojen tv-kanavilla.

Pallo oli pojan isän, amatööritiedemieheksi luonnehditun Richard Heenen rakentama. Falcon-pojan 9-vuotias veli kertoi vanhemmilleen nähneensä veljensä kiipeävän palloon, joka pääsi irti kiinnikkeistään ja lähti leijumaan.

Isän mukaan 9-vuotias jopa tallensi videolle veljensä menon pallon koriin. 6-vuotias oli kuitenkin onnistunut poistumaan pallosta ilman, että kukaan perheenjäsenistä huomasi.

(MTV3 - AFP - Reuters)

Lue myös:

(15.10.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.