Mainos

Coco Rochaa sanottiin lihavaksi - malli ei niele väitteitä

Vuonna 1988 syntynyt Coco Rocha on kanadalainen supermalli, joka äänestettiin vasta Flare-lehdessä maansa suosituimmaksi malliksi. Moni-ilmeinen Rocha on myös muotiblogisti. Blogissaan "Oh so Coco" hän puhuu myös yksityiselämästään. Coco avautuu muun muassa väitteistä, joiden mukaan hän on liian lihava catwalkeille.

Kuva: Wireimages/All Over Press

Kuva: Wireimages/All Over Press

Supermalli paljastaa blogissaan hauskoja yksityiskohtia elämästään, joka supermallin elämästä huolimatta vaikuttaa samanlaiselta kuin tavallistenkin kuolevaisten. Ilmailualalla työskentelevä suku ei ole vähentänyt hänen lentopelkoaan, pukeutumisongelmat tärkeään juhlaan ovat saada hänet suunniltaan ja maailman hädänalaiset saavat hänet surulliseksi. Tämän vuoden alussa malli paljasti blogissaan jymyuutisen, kun rakas sisustussuunnittelijamies James Conran kosi häntä. "En usko, että olen ikinä ollut yhtä onnellinen", Coco iloitsi.

Kuva: Wireimages/All Over Press

Aina Cocolla ei ole yhtä mukavaa kerrottavaa. Viime kuussa hän kirjoitti blogissaan pitkän kirjoituksen mallien laihuusvaatimuksista. Cocoa itseään on väitetty liian lihavaksi catwalkeille, mutta vahvan itsetunnon omaava nainen ei niele moisia väitteitä. "Olen 21-vuotias, 15 senttiä pidempi ja 10 kokoa pienempi kuin keskiverto amerikkalainen. En missään olosuhteissa ole liian lihava!"

Useat muut mallit eivät uskalla ottaa laihuusvaatimuksia puheeksi töiden menettämisen pelossa, mutta Coco on puhunut asiasta moneen otteeseen. "Tytöille sanotaan, etteivät he ole tarpeeksi laihoja tai he ovat liian vanhoja tai tylsiä. Ihmiset eivät ota huomioon näiden nuorten tyttöjen haavoittuvuutta," Coco pahoittelee. Hän ei aio taipua laihuusvaatimusten alla ja jatkaa jatkossakin oikeaksi kokemansa asian puolesta puhumista.

Kuva: Wireimages/All Over Press

Kuva: Wireimages/ All Over Press

Taannoisissa Grammy-juhlissa Coco pukeutui omaan luomukseensa. Coco lupasi itselleen, ettei pukeutuisi mihinkään varmaan ja helposti unohdettavaan asuun, ja suunnitteli itselleen "jotakin hieman epätavallista". Sininen asu kultaisella minihameella olikin näyttävä ilmestys.

Coco on suunnitellut oman vaatemalliston. Vaatemalliston nimeä miettiessä Coco käytti apunaan bloginsa lukijoita, ja pyysi heiltä apua vaatemalliston nimeämiseen. Vaatemallisto nimettiin Rococoksi, mikä sopii ainakin hyvin yhteen rokokoo-tyylisen Grammy-asun kanssa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: http://ohsococo.blogspot.com/

Kuvat: Wireimagea/All Over Press

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.