Mainos

CNN: Myös kuumaan autoon kuolleen pikkupojan äiti etsi outoa tietoa netistä

Yhdysvalloissa kuumaan autoon kuolleen pikkupojan äiti on kertonut poliiseille etsineensä netistä tietoa vastaavanlaisista kuolemista. Tapauksesta uutisoi CNN.

Aiemmin myös pikkupojan isä, Justin Ross Harris, kertoi poliisille etsineensä netistä tietoa muun muassa siitä, kuinka suuri lämpötila autossa pitää olla, että joku voi menehtyä siellä.

– Justin kertoi pelänneensä, että jotain tällaista voisi tapahtua, poliisi totesi lausunnossaan.

Harris on pidätettynä murhasta epäiltynä.

Poliisin tänään julkaiseman lausunnon mukaan myös pojan äiti Leanna Harris kertoi kuulusteluissa etsineensä vastaavanlaisia tietoja autokuolemista. Lausunnosta ei käynyt ilmi koska äiti oli tietoa etsinyt.

Harrisien hieman alle kaksivuotias Cooper-poika sai surmansa, kun isä unohti pojan seitsemäksi tunniksi kuuman auton takapenkille.

Pojan hautajaisia vietettiin eilen. Äiti Leanna kertoi hautajaisissa seisovansa yhä miehensä tukena, vaikka tätä syytetään pojan murhasta.

– Olenko vihainen Rossille? En missään tapauksessa. Se ei ole käynyt mielessänikään. Ross on ollut ihana isä ja tulee olemaan, jos saamme lisää lapsia. Ross on ihana isä ja perheen pää. Cooper oli kaikkein tärkein hänelle, äiti totesi puheessaan hautajaisyleisölle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.