Mainos

CNN: Kellarista löytyneessä pojassa merkkejä karusta kurituksesta

Yhdysvalloissa liki kaksi viikkoa kateissa ollut, isänsä kotitalon kellarista löytynyt poika on kertonut joutuneensa rajun kurituksen kohteeksi.

Oikeudelle toimitetuista todisteita paljastuu, että poika oli pakotettu muun muassa tekemään erittäin rankkoja fyysisiä harjoitteita. Tutkimuksissa pojasta on löydetty myös merkkejä kurituksesta. Tapauksesta uutisoi CNN.

12-vuotias Charlie Bothuell on kertonut viranomaisille muun muassa, että hänet pakotettiin tekemään 100 punnerusta, 200 vatsarutistusta sekä 100 haarahyppyä. Lisäksi hänen oli täytynyt laittaa kumpaankin käteensä yli kymmenen kilon painot, samalla kun hänen piti tehdä 5000 kierrosta kuntolaitteella. Jos poika ei saanut tehtyä kaikkea tätä alle tunnissa, hänen piti tehdä kaikki uudestaan.

Poika totesi pelänneensä joutuvansa vaikeuksiin, jos ei saa tehtyä harjoitteitaan. Hän totesi kuitenkin, ettei aina pystynyt tekemään harjoituksia loppuun, koska häneen sattui niin paljon.

Poika: Äitipuoli komensi piiloon kellariin

Charlien tapaus nousi julkisuuteen viime kuun loppupuolella, kun poika löytyi liki kahden viikon kateissa olon jälkeen isänsä kellarista.

Katoamiseen liittyi lukuisia omituisia piirteitä. Charlien isä oli muun muassa haastateltavana televisiossa suorassa lähetyksessä, kun tälle kerrottiin pojan löytymisestä kellarista.  Isän koti oli tutkittu useita kertoja katoamisen aikana.

Poliisi uskoi alkuun, ettei Charlie olisi ollut kellarissa koko kateissa oloaikaansa. Nyt poliisi on kuitenkin ilmoittanut, että on mahdollista, että he eivät vain olleet havainneet poikaa.

Charlie katosi 14. kesäkuuta. Hänet löydettiin kellarista rakennelman takaa piilosta. Charlien kertomaan mukaan hänen äitipuolensa oli komentanut hänet kellariin piiloon rakennelman taakse kesäkuun 14. päivä. Syy tähän oli se, että äitipuoli epäili pojan valehdelleen hänelle määrättyjen voimisteluharjoitusten tekemisestä.

Charlien mukaan äitipuoli oli komentanut poikaa pysymään suojansa takana hiljaa. Charlie oli kertonut myös, että hän oli kuullut tutkijoiden etsivän häntä talossa. CNN:lle tapausta kommentoineen poliisilähteen mukaan poliisilla ei ole mitään syytä epäillä pojan kertomusta.

Poikaa pahoinpideltiin PVC-putkella

Lastensuojeluviranomaiset käynnistivät tapauksessa oman tutkintansa 23. kesäkuuta. Tällä viikolla viranomaiset jättivät hakemuksen Charlien ja tämän sisarusten huostaan ottamisesta.

Huostaanottoa perustellaan muun muassa sillä, että todisteiden mukaan isä oli kurittanut Charlieta PVC-putkella. Katoamista tutkiessaan FBI löysi isän kotoa PVC-putken, jolla poikaa kuritettiin. Putkesta löytyi verta.

Kun Charlie oli tutkittu sairaalassa kellarista löytymisen jälkeen, pojan rinnasta löytyi puoliympyrän muotoinen arpi.  Pojan mukaan arpi oli syntynyt siitä, kun hänen isänsä oli painanut PVC-putken hänen rintaansa. Tutkimuksessa pojalta löydettiin myös vanhoja arpia takapuolesta, jotka ovat syntyneet putkella lyömisestä.

Oikeus harkitsee parhaillaan, nostetaanko tapauksessa rikossyytteitä. Seuraava kuuleminen tapauksessa on 17. heinäkuuta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.