Mainos

CNN: Bush vahvistanut asemiaan presidenttikilvassa

Tuoreen mielipidemittauksen mukaan 51 prosenttia amerikkalaisista kannattaa George W. Bushia myös seuraavaksi presidentiksi.

Yhdysvaltain presidentti George W. Bush johtaa presidenttikilpaa viimeaikaisesta kritiikistä huolimatta, kertoo CNN-tv-kanava verkkosivuillaan.

CNN:n ja USA Today -lehden teettämän mielipidemittauksen mukaan 51 prosenttia amerikkalaisista äänestäisi Bushia, jos presidentinvaalit käytäisiin nyt. Demokraattisen puolueen vahvimman ehdokkaan, senaattori John Kerryn kannatus jäisi 47 prosenttiin. Mielipidemittauksen virhemarginaali on neljä prosenttiyksikköä.

Kolmen viikon takaisessa CNN:n ja USA Todayn teettämässä mielipidemittauksessa Kerryn kannatus oli 52 prosenttia ja Bushin 44 prosenttia.

Presidentin entinen neuvonantaja Richard Clarke on esittänyt kuluneen viikon aikana voimakasta kritiikkiä Bushia ja tämän hallintoa kohtaan. Clarke on sanonut julkisuudessa, että Bushin hallinto ei suhtautunut riittävän vakavasti terroriuhkaan ennen 11. syyskuuta 2001 tapahtuneita iskuja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.