Mainos

Clintonin politiikan suosio korkealla

Presidentti Bill Clinton saa hyvän arvosanan talous- ja ulkopolitiikastaan amerikkalaisilta. Rehellisenä ja luotettavana häntä pitää sen sijaan vain 28 prosenttia amerikkalaisista. Tänään julkistetussa kyselyssä kolme neljästä kysellystä katsoi Clintonin hoitaneen hyvin talouspolitiikkaa. Clintonin ulkopolitiikkaa tuki seitsemän kymmenestä ihmisestä.

Kysely tehtiin viime keskiviikon ja perjantaina välisenä aikana. Clinton ilmoitti ohjusiskuista Afganistaniin ja Sudaniin torstaina. Washington Post -lehden ja ABC tv-yhtiön teettämässä kyselyssä oli mukana yli tuhat ihmistä.

Seksiskandaalin riepotteleman Clintonin moraalista ja eettistä tasoa piti korkeana vain 19 prosenttia kysellyistä. Kysellyistä 62 prosenttia katsoi, että Clintonin ei tarvitse erota virastaan, vaikka hän valehteli suhteestaan Valkoisen talon entiseen harjoittelijaan Monica Lewinskyyn. Clintonin paljastus suhteesta Lewinskyyn herätti lähes 50 prosentissa kyseltyjä "tympeyttä". Murheellisia oli neljä ihmistä kymmenestä ja vaivautuneita kolme kymmenestä.

Kovin hyvää kuvaa ei ihmisillä ole myöskään Lewinskystä. Epäsuotuisa vaikutelma hänestä oli 74 prosentilla kysellyistä.
(STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.