Mainos

Clintonien ainut tytär naimisiin tänään

Yhdysvaltain entisen presidentin Bill Clintonin ja nykyisen ulkoministerin Hillary Clintonin tytär Chelsea menee tänään naimisiin. Hän astelee aamuyöstä Suomen aikaa vihille yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä, sijoituspankkiiri Marc Mezvinskin kanssa.

MTV uutisten toimittaja Päivi Sinisalo Washingtonista kertoo, että kyseessä ovat vuoden, tai ehkä jopa vuosikymmenen merkittävimmät häät Yhdysvalloissa. Suuret paikalliset mediat ovat huomioineet tapahtuman laajasti.

- Esimerkiksi tänään häät olivat Washington Postin etusivulla, Sinisalo selvittää.

Obamaa ei kutsuttu

Sinisalon mukaan nuorenparin häät on yritetty pitää viime hetkeen salassa, mutta jotain tietoja on julkisuuteen tihkunut. Vieraslistasta tiedetään ainakin sen verran, että presidentti Barack Obama vaimoineen ei ollut edes kutsuttujen listalla. Myöskään Yhdysvaltain entistä varapresidenttiä Al Gorea ei vaimoineen nähdä häissä.

- Paikalle odotetaan kuitenkin esimerkiksi Steven Spielbergiä, Oprah Winfreytä ja Barbra Streisandia merkittävien poliitikkojen lisäksi,tietää Sinisalo.

Vaikka häät eivät olekaan Sinisalon mukaan poliittinen näyttäytymistapahtuma, Chelsean ja Mark Mezvinskin kutsumat vieraat ovat hyvin ylpeitä päästessään kutsuvieraslistalle.

Häiden viettopaikka on myös selvillä.

- Se tiedetään varmasti, että häät pidetään New yorkin osavaltiossa sijaitsevassa pienessä Rhinebeckin kylässä. Hääpaikka on juhlava Astorin kartano.

Sinisalo lisää, että vihkiäishetkellä alueen ilmatila on suljettu salaisen palvelun toimesta. Näin estetään valokuvaajien ja helikopterien pääsy hääpaikkaan. Turvajärjestelyt ovat muutenkin mittavat.

- Kylää on haravoitu ja valmisteltu jo pitkään. Bill ja Hillary Clinton myös kuuluvat kummatkin salaisen palvelun suojelun piiriin. On silti harvinaista, että ilmatila suljetaan tällaisen tapahtuman takia, Sinisalo kertoo.

Isä soittaa häissä saksofonia

Clintoneiden tytär Chelsea on vegaani, joten häiden ruokalistalta löytynee paljon kasvikunnan tuotteista valmistettuja tarjottavia. Ohjelmassa on muuten luvassa paljon erityylistä musiikkia vanhasta swingistä rockiin.

- Isä Bill aikoo myös jossain vaiheessa soittaa saksofoniaan, kertoo Sinisalo.

Clintoneiden tytär on pyytänyt isältään myös toista palvelusta häitä varten. Hän on toivonut, että isä laihduttaisi juhliin mennessä kuutisen kiloa.

- Isä on luultavasti päässyt lähes niihin mittoihin, mitä tytär on toivonut, Sinisalo olettaa.

Nuoripari on todennäköisesti sopinut avioehdosta ajatellen Clintonin perheen varallisuutta.Mezvinskiä ei kuitenkaan pidetä onnenonkijana, joka olisi vain tyttären rahojen perässä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.