Mainos

Clevelandin murhaepäilty otti ehkä mallia toisesta sarjamurhaajasta

Yhdysvalloissa viranomaiset epäilevät kolmen naisen murhasta pidätetyn miehen ottaneen mallia toisesta sarjamurhaajasta.

Viranomaiset myös pelkäävät, että Ohiosta East Clevelandista löytyy lisää murhattuja naisia.

East Clevelandissa sijaitsevasta talosta ja sen lähialueelta löydettiin viikonvaihteessa kolmen mustaihoisen naisen ruumiit. Ne oli kääritty muovisiin jätesäkkeihin, ja poliisin mukaan uhreja ei ole vielä tunnistettu.

Lähialueella on paljon autioita rakennuksia, joita ryhdyttiin tutkimaan heti löydön jälkeen, mutta etsinnät keskeytettiin sunnuntaina. Poliisin mukaan on kuitenkin syytä epäillä, että uhreja löytyy lisää.

Murhista epäiltynä on pidätetty 35-vuotias mies, joka on tuomittu aikaisemmin seksuaalirikoksista. Mies pidätettiin äitinsä asunnolla.

Itä-Clevelandin pormestari Gary Norton kertoi CNN:n haastattelussa, että murhasta pidätetty mies ihannoi toista Ohiossa toiminutta sarjamurhaajaa, josta tämä myös saattoi ottaa mallia.

Nortonin mukaan nyt tehtyjen surmien mallina toimi ehkä Clevelandissa 11 naista murhannut Anthony Sowell, joka tuomittiin kuolemaan vuonna 2011. Myös Sowell oli piilottanut uhriensa ruumiit kotiinsa

(MTV3 – STT – AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.