Claudia Schiffer treenaa seksikästä vartaloaan

Supermalli Claudia Schiffer harrastaa pilatesta päivittäin saadakseen vartalonsa entiselleen synnytettyään kolmannen lapsensa toukokuussa.

Supermalli synnytti kolmannen lapsensa, Cosiman, toukokuussa. Saadakseen upean vartalonsa takaisin hän on värvännyt avukseen personal trainer David Higginsin ja treenaa päivittäin.

– Claudia on treenannut kanssani Ten Pilates -studiollani Notting Hillissä. Vauvan syntymän jälkeen hän kävi treenaamassa ensin kolmesti viikossa, mutta nyt joka päivä. Kyse on hyvin intensiivisestä pilateksesta ja hän rakastaa sitä, kun taas kuntosalilla käyntiä hän inhoaa yli kaiken, Higgins paljastaa.

Claudialla on ennestään kaksi lasta miehensä Matthew Vaughnin kanssa: seitsemänvuotias Caspar ja viisivuotias Clementine. Yksi tärkeimmistä syistä uurastaa kuntoilun parissa on tietysti se, että ulkonäkö on hyvin tärkeää kaunottaren uraa ajatellen.

– Hän kuuluu niihin onnekkaisiin, joiden vartalo pystyy reagoimaan nopeasti. Hän saa näkyviä tuloksia uskomatonta tahtia, Higgins ylistää.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: GettyImage

Lue myös:

    Uusimmat