Clarksonin Top Gear -kollega suunnittelee jo alan vaihtoa

Juontaja Jeremy Clarksonin potkujen myötä fanit jännittävät, miten ohjelman ja Top Gearin muiden juontajien käy.

BBC:n tuottaman Top Gear -ohjelman legendaarinen juontaja Jeremy Clarkson irtisanottiin keskiviikkona lopullisesti työstään.

Uutisen jälkeen fanit ovat olleet huolissaan niin Clarksonin kuin koko ohjelman tulevaisuudesta. Top Gearin jatkuminen ilman värikästä Clarksonia herättää ristiriitaisia tunteita.

Clarksonin juontajakollegat James May ja Richard Hammond ovat harmissaan kanavan päätöksestä. May vihjasi jo keskiviikkona, että kolmikko kulkee ”pakettidiilinä”.

Mayn torstaiset kommentit heittävät vaan lisää vettä myllyyn epäilyille, että kaksi jäljellä olevaa juontajaa ei välttämättä enää jatkaisi ohjelmassa.

– Olen aina sanonut, että jonain päivänä tämä loppuu. Sitten voin jalomielisesti katsoa ajassa taaksepäin ja sanoa, että olipa se hauskaa, nyt takaisin normaailielämään. Nyt vähän vaikuttaa siltä, että näin on käynyt. Teimme sitä 12 vuoden ajan ja se oli iso osa elämäämme. Tiesimme aina, että mikään ei kuitenkaan kestä ikuisesti, emme vain tienneet, milloin se loppuisi, May kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Yllättäen May paljastaa miettineensä jo aivan uutta uravalintaa.

– Olen palannut nyt normaalielämään. Saattaa hyvin olla, että haluan tehdä jotain aivan muuta seuraavaksi. Olen jo aika vanha, joten saattaa olla, että en enää puuhastelisi autojen parissa. Olen aina halunnut opettajaksi.

May kertoi, että hän ei ole keskustellut vielä Clarksonin kanssa hänen potkuistaan.

– Päätös oli melko raju, mutta kai heidän oli vain pakko toimia niin. Tosin en tiedä koko tarinaa.

Lehden tietojen mukaan kolmikon kanssa sarjaa alusta asti luonut tuottaja Andy Wilman olisi kieltäytynyt jatkamasta ohjelmassa ilman Clarksonia. Tätä tietoa ei kuitenkaan ole virallisesti vahvistettu.

Lue myös:

    Uusimmat