Mainos

Ciserv Ab Wärtsilän omistukseen

Ruotsalainen huoltoyhtiö Ciserv AB on siirtynyt Wärtsilän omistukseen. Wärtsilä ja tanskalainen Aalborg Industries A/S ovat allekirjoittaneet sopimuksen kaupasta. Toukokuun alussa kaupasta tehtiin aiesopimus. Ciservin osto tukee Wärtsilän tavoitetta kasvattaa huoltoliiketoimintaa.

Yhtiö säilyttää tunnetun nimensä Ciserv. Wärtsilän teknologiaosaaminen ja maailmanlaajuinen huoltoverkko tulee palvelemaan Ciservin asiakkaita ja eräät Ciservin huoltotuotteet tulevat myös koko Wärtsilä-konsernin verkoston käyttöön.

Ciserv huoltaa ja korjaa laivojen dieselmoottoreita ja höyrykattiloita, korjaa laivoja ja toimittaa niihin varaosia sekä huoltaa voimaloita.

Ciservin liikevaihto vuonna 2000 oli SEK 89 milj. (noin 9,7 milj. euroa) ja henkilöstömäärä 77. Yhtiö on kannattava. Ciservin pääkonttori ja verstas ovat Göteborgissa. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Gunnar Sund n.

Ciserv jatkaa edelleen laivojen höyrykattiloiden huoltoa Aalborg Industries A/S:lle Göteborgin alueella.

Wärtsilä on maailman johtava laivojen propulsiojärjestelmien ja merkittävä hajautettuun energiatuotantoon tarkoitettujen voimalaitosten toimittaja sekä näiden huoltopalvelujen tarjoaja. Wärtsilän liikevaihto vuonna 2000 oli 2,7 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 10.500.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.