Christina Hendricksin takki peitti naisen upean tiimalasivartalon – katso

Näyttelijä Christina Hendricksin takkivalinta ei kehunut naisen uhkeaa ja kurvikasta vartaloa – näyttelijätär näytti pikemminkin siltä, että hän olisi matkalla kylpyyn.

Upean uhkeasta tiimalasivartalostaan tunnettu näyttelijä Christina Hendricks bongattiin kävelemässä pitkin SoHon katuja varsin epämairittelevassa asukokonaisuudessa.

Harmaaseen – ja tänä keväänä muodikkaaseen – trenssitakkiin kietoutunut nainen näytti siltä, että hän olisi pukenut ylleen ylikokoisen kylpytakin. Asua eivät auttaneet Hendricksin vaaleanpersikan väriset leveälahkeiset housut ja isokokoinen käsilaukku.

Puolipitkät trenssitakit sopinevatkin parhaiten pitkille ja hoikille naisvartaloille, joille sopii hyvin polvi- ja reisipituinen takki, joissa on yksityiskohtia kuten isoja nappeja edustalla. Trenssitakit sopivat myös päärynävartaloille, joille suositellaan laskeutuvia kankaita ja yksivärisiä takkeja.

Tiimalasivartalolle ei suositellakaan noin pitkää takkia, jonka Hendricks oli ylleen valinnut – tiimalasivartaloa kannattaa korostaa siroissa, vyötärön esille tuovissa takeissa, kuten bleisereissä.

Mitä mieltä olet: oliko Hendricksin takki hitti vai huti?


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja