Mainos

Christina Aguilera: Minua saa kutsua diivaksi

Christina Aguilera on vaalea kaunotar, joka ylistää naisvartaloa ja toivoo, että naisilla olisi vapaus ilmaista seksuaalisuuttaan. Diivaksi kutsutulla tähdellä on yllättävä paljastus. Tähti väittää olevansa huono sosiaalisissa tilanteissa.

Christina Aguilera, Kuva: Kevin Winter, Getty Images

Christina Aguilera, Kuva: Michael Loccisano, Getty Images

Christina Aguilera, Kuva: Frederick M. Brown, Getty Images

Aguilera on maailman menestyneimpiä pop-laulajia, joka on tienannut työllään 60 miljoonan dollarin omaisuuden. Tähdellä on ollut onnea myös rakkauselämässä. Hän on ollut yhdessä muusikko Jordan Bratmanin kanssa vuodesta 2002. Pariskunnalla on yksi lapsi, 2-vuotias Max-poika.

Aguilera on kertonut, että hänen itsevarmuutensa lisääntyi raskauden myötä ja äidiksi tuleminen sai hänet tuntemaan itsensä seksikkäämmäksi kuin ennen.

– Olen sujut itseni kanssa. Mielestäni on tärkeätä, että äidin ei tarvitse hävetä seksuaalisuuttaan, Aguilera on sanonut.

Christina Aguilera, Kuva: Donna Ward, Getty Images

Christina Aguilera, Kuva: Kristian Dowling, Getty Images

Christina Aguilera, Kuva: Kevin Winter, Getty Images

Tähti käyskentelee kotona mielellään alasti ja toivoo, että hänen lapsensa oppii suhtautumaan alastomuuteen luonnollisesti. Aguileran mielestä erityisesti alaston naisvartalo on erittäin kaunis.

– Jos minun pitäisi valita alastoman miehen tai alastoman naisen väliltä, valitsisin naisen. Olemme luonnostamme seksikkäämpiä ja kauniimpia katsella, tähti on paljastanut.

Aguileraa tituleerataan usein diivaksi. Tähti on kuitenkin huomauttanut, ettei nimittely haittaa, jos sillä tarkoitetaan itsevarmaa naista.

– En sanoisi, että olen hankala. Olen itsevarma ja joskus se tarkoittaa, että käyttäydyn hankalasti. Mutta jos mielipiteiden lausuminen tekee minusta diivan, sitten olen sitä, Aguilera sanoo.

Tähti muistuttaa, että on oikeastaan aika ujo, eikä nauti sosiaalisista tilanteista.

– Kun tapaan ihmisiä ensimmäistä kertaa, kestää hetken, että tilanne rentoutuu. En ole haka sosiaalisissa tilanteissa. En vain kävele juhliin ja aloita keskusteluja ventovieraiden kanssa, hän paljastaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.