Christina Aguilera homojen mielestä inspiroivin artisti

Poppari sai kunniamaininnan hyväntekeväisyysjärjestö Stonewallilta, kun hänen kappaleensa Beautiful on äänestettiin homoyhteisöä inspiroivimmaksi kappaleeksi.

Christina Aguileran, 30, hittibiisiä äänestettiin parhaaksi tasa-arvoa edistävän Stonewall -hyväntekeväisyysjärjestön kyselyssä, jossa etsittiin viime vuosikymmenen voimaannuttavinta kappaletta. Christina Aguilera oli saamastaan huomionosoituksesta otettu, uutisoi femalefirst.co.uk.

– Olen onnellinen, että minua äänestettiin inspiroivimmaksi esiintyjäksi – homofanini ovat minulle niin tärkeitä, ja tämä on jatkoa meidän erityiselle suhteellemme, laulajatar kiitteli.

Kappaleesta tehty musiikkivideo kertoo, kuinka erilaisia ihmisiä syrjitään yhteiskunnassamme – samaa sukupuolta olevat pariskunnat mukaan lukien.

– Tiedän, kuinka tärkeää on olla oma itsensä, uralla ja jokapäiväisessä elämässään. Kaikki, jotka tuntevat itsensä syrjityiksi, voivat sanoa: älä anna kiusaajien voittaa. Ole itsesi, äläkä anna sanojen lannistaa sinua, Christina Aguilera kommentoi.

Nämä kappaleet pärjäsivät Stonewallin inspiroivimman popkappaleen äänestyksessä:

1. Christina Aguilera : Beautiful

2. Boyzone: Better

3. Lady Gaga: Born This Way

4. Gossip: Standing in the Way of Control

5. Katy Perry: Firework

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja