Christina Aguilera: En meinaa päästä sängystä ylös

Laulaja Christina Aguilera, 29, eroaa miehestään Jordan Bratmanista, 33. Bratman haki avioeroa pari viikkoa sitten. Eron syistä on liikkunut julkisuudessa erilaisia huhuja. Aguilera itse kertoo eron olevan vaikea.

Christina Aguileran yllätysero on väsyttänyt laulajan täysin. Eron ympärillä vellovat huhut eivät helpottane tilannetta. Vain paria päivää ennen avioerohakemuksen jättämistä laulaja bongattiin sairaalasta hoidattamassa huulessaan olevaa ruhjetta. Hoitajille Aguilera kertoi kaatuneensa.

The Sun -lehden mukaan Aguileran ja Bratmanin avioliitto oli avoin suhde. Huhujen mukaan Aguileralla on ollut suhteita moniin naisiin avioliittonsa aikana. Bratmanin on sanottu olleen mustasukkainen muista naisista.

Ero käänsi elämän päälaelleen

Aguilera myöntää femalefirst-sivustolla, että ero on ottanut koville.

– Ero ei ole helppo, siihen on sisältynyt paljon kyyneleitä ja surua. Olen kiitollinen, että minulla on äitini ja pieni joukko ystäviä, joihin voi luottaa ja tukeutua.

Äitiys kuitenkin auttaa laulajaa jaksamaan.

– Niinä päivinä, kun tuntuu mahdottomalta edes nousta ylös, olen miettinyt äitiyttäni. Läheisteni tuki on auttanut minua jaksamaan eteenpäin. Lapseni tarpeet ja onnellisuus ovat nyt tärkeimmät asiat elämässäni, Christina sanoo.

– Kunnioituksesta aviomiestäni kohtaan haluan pitää eron syyt omana tietonamme. Juuri nyt elän vain päivä kerrallaan ja yritän selviytyä erosta.

MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, thesun.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja