Mainos

Christer Pettersson teho-osastolla

Christer Pettersson on tehohoidossa Karoliinisessa sairaalassa. Aftonbladet-lehden mukaan Pettersson halusi tavata Palmen pojan vain muutama viikko sitten.

Olof Palmen murhasta tuomittu ja myöhemmin vapautettu Christer Pettersson on tehohoidossa Karoliinisessa yliopistosairaalassa. Ruotsalaisviestimien mukaan hänet tuotiin sairaalaan runsas viikko sitten. Hänellä oli vakava ruhje päässä, ja hänet leikattiin kiireellisesti.

Leikkauksen jälkeen Pettersson on ollut tajuton ja häntä pidetään hengityskoneessa teho-osastolla. Sairaalan mukaan Pettersson tila on erittäin kriittinen.

- Tietysti sillä olisi vaikutusta Palmen murhan tutkimuksiin, jos hän kuolisi, arvioi Ruotsin keskusrikospoliisin päällikkö Lars Nylén Svenska Dagbladetissa.

Pettersson tuomittiin vuonna 1989 elinkautiseen vankeusrangaistukseen Palmen murhasta. Svean hovioikeus vapautti hänet kuitenkin todisteiden puutteellisuuden vuoksi. Sittemmin asia on haluttu ottaa uudelleen oikeuskäsittelyyn siinä kuitenkaan onnistumatta.

- Jos Christer Pettersson kuolisi, asiaa ei enää voitaisi ottaa uuteen käsittelyyn. Mutta en halua spekuloida asiaa sen enempää, hänhän on vielä hengissä, Nylén totesi.

Iltapäivälehti Aftonbladet kertoi verkkosivuillaan, että Pettersson oli kertonut lehdelle vain muutama viikko sitten haluavansa tavata Palmen pojan Mårten Palmen.

- Haluan tavata Mårten Palmen, minulla on hänelle asiaa. Minulla on asiaa, jonka haluan koko Palmeen perheen tietävän, lehti kertoo Petterssonin sanoneen.

Lehti oli jo järjestämässä tapaamista, ja myös Mårten Palme oli suostunut siihen, kun Pettersson katosi taas kerran omille teilleen. Sen jälkeen lehti sai kuulla Petterssonin joutuneen sairaalaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.