Chris Martin kohtasi kiusaajansa

Entinen koulukiusattu, nykyinen miljonääri Chris Martin on elävä todiste siitä, että hyvä elämä on todellakin paras kosto. Coldplay-laulaja kohtasi taannoin entisen koulukaverinsa, joka vuosia aiemmin oli tehnyt Martinin elämästä täyttä helvettiä.

Laulaja Chris Martin on paljastanut olleensa koulukiusattu. Nuorempana Martin oli omien sanojensa mukaan varsin ujo ja arka lapsi, jonka vuoksi hän oli hyvä kohde kiusaajille. Musiikista kiinnostunut lukutoukka ei varsinaisesti viihtynyt koulussa, koska kiusaajat olivat jatkuvasti hänen kimpussaan. Kouluvuosien jälkeen Martin on kasvanut suosituksi poptähdeksi, jolta ei ihailijoita ja rahaa puutu.

- Hän oli kiusaaja, joka sanoi aina, ettei minusta tulisi koskaan mitään. Minulla oli suuri nautinto kysyä häneltä, mitä hän tekee nykyään. Eipä juuri mitään. Sitten käännyin ja sanoin: tässä on vaimoni Gwyneth. Hänen leukansa loksahti auki ja hän näytti todella nolostuneelta. Se oli hieno hetki. En ole mikään kostonhimoinen ihminen, mutta olihan se aika mukavaa, Martin kertoi Sun-lehdelle.

Miljoonia levyjä myynyt hittimaakari on naimisissa näyttelijä Gwyneth Paltrown kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat