Chris Brownille syytteet Rihannan mukiloinnista

R&B -laulaja Chris Brownia vastaan on nostettu kaksi syytettä tyttöystävänsä, laulajatar Rihannan, helmikuisesta hakkaamisesta. Enimmillään mies voi saada teoistaan lähes viisi vuotta vankeutta.

Syytteet luettiin tänään, ja miestä epäillään pahoinpitelystä sekä väkivallalla uhkaamisesta. Asianajajan edustaja Sandi Gibbons kertoi, että jos Brown todetaan syylliseksi, häntä voi odottaa neljän vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomio.

Syytteisiin johtanut välikohtaus tapahtui helmikuussa Los Angelesissa. Brown kävi riidan seurauksena nyrkein Rihannan kimppuun autossa vain muutama tunti ennen Grammy Awards -gaalaa, jossa pariskunnan oli tarkoitus esiintyä.

Tapauksen jälkeen Rihannasta vuoti julkisuuteen kuva, jossa näkyi selvästi, kuinka laulajatar oli saanut vakavia vammoja kasvoihinsa. Rihanna ei ole kuitenkaan suostunut kommentoimaan kuvaa, ja huhujen mukaan hän on myös kieltäytynyt nostamasta syytettä poikaystäväänsä kohtaan. Laulajattaren edustaja on kuitenkin kiittänyt tähden puolesta faneja ”tänä vaikeana aikana”, BBC News-sivustolla kerrotaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat