Mainos

Chisu jätti albumin nimikkobiisin pois uudelta levyltään

Laulajatar Chisun 5.10. julkaistu albumi "Kun valaistun" on naisen kolmas studioalbumi. Chisu kertoo 45 minuuttia -ohjelman haastattelussa tärkeimmän kappaleensa levyltä olevan kappale nimeltä Minä ja mun pää.

–Tykkään tosi paljon siitä introsta, olen tosi onnellinen kun tein sen. Levyntekoprosessi oli mahtavaa, nainen kertoo.

Chisu on käyttänyt albuminsa ääniraidoilla useita niin sanottuja demoversioita. Ne ovat ikään kuin raakamateriaalia studioäänittämiseen verrattuna.

–Kun laulut olisi pitänyt suorittaa ikään kuin studio-olosuhteissa, ne menivät aina mönkään. Siksi käytin monissa kappaleissa demoääniä.

Nimikkokappale jäi jalkoihin

Nainen joutui jättämään albumiltaan pois sen nimikkokappaleen. Päätös Kun valaistun -kappaleen pois jättämisestä syntyi aivan levynteon loppumetreillä.

–Koin, että tällä ei ollut niin paljon lisäarvoa levylle. Biisi oli sellainen, että en nähnyt sitä albumikokonaisuudessa, Chisu kertoo.

Alun perin Kun Valaistun -kappaleen piti olla albumin avauskappale. Kun albumin kaikki kappaleet oli saatu kasaan, Chisusta tuntui ettei kappale toimi sille suunnitellulla paikalla.

–Yritin sijoittaa biisiä vielä jollekin muulle levypaikalle, mutta se tuntui jäävän jalkoihin. Nyt olen tosi onnellinen, että jätin sen pois. Tajusin, että kappale olisi vain ollut albumin nimikkobiisi. On parempi, että levyn nimi toimii otsikkona kaikille sen kappaleille, eikä vain yhdelle, nainen lopettaa.

(MTV3)

Kuuntele Chisun haastattelu ja albumilta pois jätetty kappale "Kun valaistun" illan 45 minuuttia -ohjelmassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.