Cheryl Colen tyyli-ikoni on Megan Fox!

Brittilaulaja Cheryl Cole kelpuuttaa ylleen muitakin kuin huippusuunnittelijoiden vaatteita. Cole vakuuttaa, että valitsee asunsa vain sen mukaan, pitääkö niistä. Tähti myös fanittaa Megan Foxin tyyliä.

Moni suunnittelija näkisi mieluusti omia luomuksiaan laulaja Cheryl Colen, 27, yllä, mutta laulaja vakuuttaa, että käyttää vain vaatteita, joista itse pitää.

– En suunnittele asujani lainkaan. Jos pidän mekosta, puen sen ylleni. Sillä ei ole väliä, mistä se tulee tai kuka sen on suunnitellut, Cole sanoo.

– Haluan nousta aamulla ja pukea päälleni vaatteet, jotka saavat oloni tuntumaan hyvältä, ja tunnen oloni aina hyväksi, kun jalassani on uusi pari farkkuja.

Cole myös paljastaa, ettei hänen tyyli-ikoninsa ole kukaan legendaarinen tyyliguru. Cole nimittäin ihailee näyttelijä Megan Foxia.

– Ihailen todella Megan Foxia. Mielestäni hän on kaunis. Arvostan kauniita naisia ja arvostan sitä, kun naiset käyttävät aikaa itseensä. Olemme paljon kauniimpia kuin miehet ja he eivät arvosta naisia tarpeeksi. Heidän ei tarvitse kävellä 15-senttisissä koroissa!

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja