Mainos

Cheryl Cole paljastaa hiuskatastrofinsa

Cheryl Cole kertoo Company-lehden haastattelussa hiustyyleistään. Tähti paljastaa, mikä hiusmalli ei sovi hänelle lainkaan.

Laulaja Cheryl Cole kertoo olevansa varsin spontaani, kun on kyse hiusasioista. Tähti on tottunut vaihtamaan hiusten väriään ja pituutta moneen otteeseen. Vastikään hän leikkasi hiuksensa lyhyemmäksi hetken päähänpistosta.

– Tämä on se pituus, johon palaan aina uudelleen. Kun olin pieni, joku sanoi, että minulla pitäisi aina olla olkapäille ulottuvat hiukset. Se jäi jotenkin mieleeni. Tykkään tästä mallista, sillä se on tarpeeksi pitkä, että voin laittaa hiukseni poninhännälle, tähti kertoo.

Cheryl Cole, Kuva: Getty Images, Gareth Gattermole

Cheryl Cole, Kuva: Getty Images, Dave Hogan

Monenlaista hiusmallia kokeillut tähti myöntää, että on yksi pituus, jota hän ei ole uskaltanut kokeilla, vaikka haluaisikin.

– Äidilläni on ollut siilitukka koko ikänsä, mutta mielestäni tämä malli vaatii tietynlaisen kasvojen muodon, Cole sanoo.

Cole on valittu moneen kertaan tyylikkäimpien ihmisten listalle. Tänä vuonna hänet nimesi tyylikkäimmäksi Glamour-lehti. Tyylirikot eivät ole tähdelle kuitenkaan vieraita. Hän myöntää, että on tehnyt virheitä - muun muassa hiustyylin valinnassa.

– Polkka ei imarrellut kasvojani lainkaan, se sai kasvoni näyttämään vain pyöreiltä. Hiusmalli todellakin vaikuttaa kasvojen muotoon, joten siitä kannattaa olla tietoinen, tähti neuvoo.

Ikiliikkuja ei tarvitse personal traineria

Cheryl Cole on uskomattoman hyvässä kunnossa, vaikka heinäkuussa sairastettu malaria heikensikin tähden kuntoa ja sai hänet laihtumaan pelottavan paljon. Kunnossa ollessaan tähti treenaa erityisesti tanssia. Hänellä ei ole personal traineria, kuten monella muulla julkisuuden henkilöllä.

Cheryl Cole, Kuva: Getty Images, Stuart Wilson

Cheryl Cole, Kuva: Getty Images, Dave Hogan

– En halua ketään huutamaan korvani juureen, että tekisin jotain. Saan motivoitua itseni hyvin itsekin. Teen punnerruksia ja treenaan cross-trainerilla, jos minun täytyy, Cole kertoo.

Tähti arvelee myös pysyvänsä kunnossa, koska työskentelee niin paljon. Cole tuntuukin olevan varsinainen ikiliikkuja.

– Olen huono nukkumaan. Jos nukun hyvin, neljä tuntia unta on riittävästi minulle. Joskus herään puoli viiden aikaan ja tulen takaisin vasta puolenyön aikaan, tähti paljastaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.