Cheryl Cole otti pettäjämiehensä takaisin – pari etsii jo yhteistä kotia!

Brittilaulaja Cheryl Cole on ottanut häntä pettäneen ex-aviomiehensä, jalkapallostara Ashleyn, takaisin.

Girls Aloud -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettuCheryl Cole on palannut yhteen pettämisestä kiinnijäänyt jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Juuri avioeron hankkinut pari on niin luottavaisena suhteessaan, että on alkanut etsiä taas yhteistä kotia.

Daily Mail kirjoittaa, että julkkispari muuttaa todennäköisesti takaisin kuuden miljoonan punnan arvoiseen Surreyn kartanoonsa, jossa asuivat ennen eroa. Ashley, 30, sai viime lokakuisessa avioerossa talon ja Cheryl, 28, muutti vuokra-asuntoon.

Eräs henkilö ei kuitenkaan ole tervetullut julkkisparin kotiin – Cherylin äiti Joan Callaghan ei saa muuttaa mukana!

Callaghan on ollut tyttärensä tukena jatkuvasti tämän lähes nelivuotisen avioliiton päätyttyä toukokuussa 2010, jolloin Ashley jäi kiinni avioliiton ulkopuolisista suhteista. Hän oli myös asunut parin luona vuodesta 2007.

Ashley . Hänen mukaansa avioliitolla ei ollut mahdollisuuttakaan jatkua niin kauan kuin Callaghan asui parin luona.

– Hän tietää, ettei suhde toimi jos Joan on samassa talossa, lähde kertoo ja paljastaa, että Ashley on ilmoittanut asiasta anopilleen.

Cheryl ja Ashley uudelleen naimisiin?

Nyt jalkapalloilija on kertonut ystävilleen aikovansa mennä uudelleen naimisiin laulajattaren kanssa.

– Cheryl uskoo, että voi luottaa taas Ashleyyn. Se pystyykö mies olemaan kunnolla on suuri testi heidän suhteelleen, parin ystävä kertoo.

– Olen tehnyt virheitä, minun täytyy vain elää niiden kanssa. Toivon, että minua arvosteltaisiin enemmän jalkapallotaidoistani. Mielestäni ihmiset tuomitsevat liian nopeasti tietämättä faktoja ja tuntematta ihmisiä, Ashley sanoi.


Lue myös:

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja