Mainos

Chelsea Flower Show vinkkaa taas puutarhan trendit

Valtavilla puutarhamessuilla nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa kiinalainen puutarha. Messut ovat samalla Lontoon seurapiiritapahtuma, jonne matkustetaan myös Suomesta.

Lontoossa huomenna avautuva Chelsea Flower Show on yksi puutarha-alan tärkeimpiä tapahtumia. Sitä pidetään myös puutarha-alan trendien luojana.

Näyttelyssä Royal Hospitalin puistossa on esillä tänä vuonna 60 mallipuutarhat ja yli 100 näytteilleasettajaa. Osastot ovat eri suuryrityksien sponsoroimia ja suunnittelusta vastaavat Englannin suosituimmat puutarhasuunnittelijat.

Vielä tänään paikan päällä viimeisteltiin kiireellä muunmuassa kiinalaista puutarhaa, jollainen on nyt ensikertaa esillä Chelseassa. Puutarhan suunnitellut Lesley Bremness yrittää johdattaa kävijät löytämään Kiinan sivilisaation monet muodot. Kiinalaisen mallipuutarhan nimi on "Through the Moongate" eli Kuunsillan läpi

Kuninkaallinen puutarhanhoitoseura The Royal Horticulural Society on järjestänyt tapahtuman vuodesta 1913 lähtien. Se on myös tärkeä lontoolaisten seurapiirien näyttäytymispaikka. Julkkisvierailijoitten kuvia voi sitten bongata paikallisista lehdistä.

Tapahtumaan matkustavat myös suomalaiset alan harrastajat. Tämänvuotiset liput on kuitenkin jo myyty loppuun, kertovat tapahtumat omat kotisivut.

(MTV3-IMG)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.