Mainos

Chelsea Clintonin luksushäät: Hääkakkuun 11 000 dollaria!

Huhumylly pyörii presidentin tyttären häiden ympärillä. Juhlan kerrotaan maksavan kolme miljoonaa dollaria, ja villeimmät veikkaukset hipovat viittä miljoonaa. Lue, mihin rahat käytetään!

Yhdysvaltojen entisen presidentin Bill Clintonin tytär Chelsea ja Marc Mezvinsky avioituvat 31. heinäkuuta 2010.

Häiden kustannuksissa ei ole pihistelty, ja juhlan hinnaksi onkin arveltu noin kolmea, jopa viittä miljoonaa dollaria. Rahaa hupenee hulppeaan kakkuun, telttoihin ja tietenkin wc-tiloihin, kertoo today.msnbc.msn.com.

Chelsean häiden kustannukset

Bride-lehden mukaan nuori pariskunta käyttää 750 000 dollaria hääruokiin. Summasta 11 000 dollaria menee gluteenittomaan hääkakkuun. Pöytiin satsataan 190 000 dollaria, ja niiden ääreen istahtaa 400-500 kutsuvierasta.

Kukkia paikalle hankitaan 500 000 dollarin arvosta. Kukka-asetelmat toteuttaa muun muassa Madonnan kanssa työskennellyt Jeff Leatham.

Juhlapaikan telttoihin palaa rahaa 600 000 dollaria. Teltat ovat luksusmalleja, joissa on lasiseinät ja ilmastointi. TMZ-sivuston mukaan vieraiden wc-tarpeista on huolehdittu kalliimman mukaan, sillä juhlapaikan vessoihin on käytetty 15 000 dollaria.

Morsiamelle on hankittu koruja 250 000 dollarin arvosta. Varkaiden ei kuitenkaan kannata yrittää apajille, sillä Clintonit ovat maksaneet häiden ylimääräisistä turvajärjestelyistä 200 000 dollaria.

(MTV3/Helmi)

Lähde: Today.msnbc.msn.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.