Mainos

Tulipalo tuhosi urheilijanuorten bussin – valmentaja-Pauliina kertoo tapahtumista

Lahtelaisen cheerleading-joukkueen matka oli katketa tänään hurjalla tavalla. Junioreiden sekajoukkue oli juuri pysähtynyt huoltoasemalle aikeinaan mennä aamukahville, kun linja-auto alkoi savuttaa.

– Bussikuski sitten huusi, että bussi palaa, kaikki ulos, kertaa valmentaja Pauliina Lahtinen aamun tapahtumia.

Lahtisen mukaan kaikki eivät edes ehtineet tajuta tilannetta. Kun kaikki matkustajat olivat päässeet ulos, bussin perästä näkyi pientä savua. Mutta tulipalo leimahti siitä kunnon liekkeihin.

Bussissa oli 29 urheilijaa – yksi poika ja muut tyttöjä – jotka ovat iältään 13-16 -vuotiaita. Lisäksi bussissa oli joukkueenjohtaja ja valmentajat, joten yhteensä matkustajia oli 33. 

"Tapahtumat pyörivät mielessä"

Lahden Cheerleadingseura Panthersin Neofelis-joukkue pääsi jatkamaan matkaa toisella linja-autolla. He myöhästyivät Tampereella järjestettävien kilpailuiden rekisteröinnistä, mutta asia saatiin kuitenkin järjestymään. Harjoituskierroksellekin he ehtivät.

– Nopea lämmittely alle ja harjoituskierrokselle. Mutta juuri ollaan tehty todella onnistunut kenraali, ja urheilijat ovat rauhallisia. Toki tapahtumat pyörivät kaikilla mielessä, mutta kenellekään ei onneksi käynyt mitään, valmentaja kertoo.

Pelastuslaitoksen mukaan bussipalo johtui ilmeisesti viasta moottorissa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.