Cheek innosti Neumannin pojan sanoittamaan kappaleen

Neumannin tulevalla soololevyllä on kappale, jonka hän on sanoittanut yhdessä Noel-poikansa kanssa.

Helsinkiläisravintola Rymy-Eetun viisivuotisjuhlissa vieraillut Pertti Neumann paljasti, että nimenomaan 9-vuotias Noel laittoi kyseisen kappaleen alulle.

Syksyn aikana Noel on ollut isänsä mukana studiolla, jossa hän on tavannut myös rap-artisti Cheekin. Cheek ja Neumann olivat molemmat mukana syksyn Vain elämää -ohjelmassa.

– Heistä tuli hyviä kavereita ja Cheek jotenkin vapautti Noelissa sellaisen innon ja halun tehdä musiikkia. Kun tulimme kotiin, hän kirjoitti paperille sanoituksia ja näytti minulle. Olin ihan hämmentynyt siitä. Täydensin vähän sanoituksia ja niin syntyi Minä näen sinut -kappale, ylpeä isä kertoo.

Neumann on hämmentynyt myös siksi, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän teki kappaleen yhdessä jonkun kanssa.

– Koko urani ajan olen tehnyt kaikki biisit täysin yksin. Nyt sitten rekisteröin 9-vuotiaan poikani Teostoon ja hänet on merkitty toiseksi sanoittajaksi, hän nauraa.

Dingon laulajana supersuosioon 1980-luvulla noussut Neumann on nähnyt musiikkialaa läheltä 30 vuoden ajan. Mitä mieltä hän olisi, jos Noel-poika seuraisi isänsä esimerkkiä uravalinnassa?

– Sitä on vaikea sanoa. Yritän olla rajoittamatta lasteni haaveita mitenkään. Tuli heistä sitten atomifyysikoita, muusikoita tai vaikka toimittajia, Neumann lohkaisee. Noelin lisäksi hänellä on 6-vuotias poika Misha.

Neumannin Oma Waterloo -levy ilmestyy maaliskuussa. Se on hänen ensimmäinen soololevynsä 16 vuoteen.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat