Charlize Theron: Varastin leipää ravintoloista ennen menestystäni

Oscar-voittaja Charlize Theron ei viettänyt kaikkein helpointa lapsuutta ja nuoruutta. Hän paljastaa tuoreessa haastattelussa eläneensä köyhyysrajalla myös Hollywoodissa odotellessaan suurta läpimurtorooliaan.

33-vuotias Charlize paljasti Daily Mailille traumaattisen lapsuutensa yksityiskohtia. Eteläafrikkalainen näyttelijätär joutui katselemaan koko lapsuutensa ajan alkoholisti-isää, joka menehtyi lopulta traagisessa ampumavälikohtauksessa.

– Olin 15-vuotias, kun isä tuli kotiin ryyppyreissultaan. Pakenimme häntä äitini kanssa makuuhuoneeseen lukkojen taakse. Muistan ikuisesti sen, kun hän ampui luoteja oven läpi ja huusi tappavansa meidät molemmat, Charlize kertoi.

Charlizen äiti sai kahakan lopuksi perheenpään aseen itselleen ja ampui miestä. Oikeus totesi kuolemantuottamuksen myöhemmin itsepuolustukseksi.

Vain vuosi tragedian jälkeen nuori nainen lähti malliksi, ensin Milanoon, myöhemmin New Yorkiin, jossa hän tanssi myös balettia. Työputki katkesi kuitenkin Charlizen loukattua jalkansa.

Hän päätti lähteä Hollywoodiin vain 150 euron käteisvarojen turvin.

– Asuin motelleissa, jotka muistuttivat lähinnä lääviä. Minulla oli muutaman euron viikkobudjetti, ja varastin leipää ravintoloista, jotta olisin selvinnyt taas eteenpäin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat