Charlize Theron: En voi vannoa, etten koskaan menisi kauneusleikkaukseen

Hollywood-kaunotar Charlize Theron ei näe itseään korjauttamassa ikääntymisen merkkejä plastiikkakirurgialla, mutta ei vanno olevan samaa mieltä enää yli 60-vuotiaana.

Näyttelijä Charlize Theron, 36, ei tarvitse taikapeiliä kertomaan ikääntymisestään. Tähti tietää vanhenevansa, joskin kauniisti.

– Katsoessani peiliin huomaan kasvojeni muuttuvan. Minulla on yhtäkkiä erilainen suhde itseeni. Kasvot muuttuvat, asiat muuttuvat – niin nyt vain tapahtuu, Theron kertoo Interview-lehden haastattelussa.

Uuden Lumikki ja metsästäjä -elokuvan tähti hyväksyy kohtalonsa.

– Tottakai joskus on päiviä, jolloin peiliin katsoessani ajattelen, että okei, minun on löydettävä kosteusvoide, Theron sanoo.

Hollywoodissa vanheneminen ei välttämättä ole helppoa.

– Tällä alalla se on vaikeaa, sillä täällä ulkonäöllä on hyvin suuri tärkeys. En ole tarpeeksi vahva ajattelemaan vain, että "tiedätkö mitä, annan sen vain tapahtua, ihan sama, olen sinut jokaisen ryppyni kanssa", Theron tunnustaa.

Tähdellä on kuitenkin rajansa, sillä hän ei näkisi itseään menemässä kauneusleikkaukseen. Kaunotar kuitenkin myöntää, että alle 40-vuotiaana saattaa ajatella vielä eri tavalla kuin vanhempana.

– Ehkä asia on eri sitten, kun on ylittänyt kuudenkympin. Joten en halua antaa lausuntoja siitä, mitä aion tehdä 30 vuoden päästä, Theron kertoo.


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja