Charlenen kaksosten harvinainen asetelma – kumpi perii kruunun?

Monacon ruhtinatar Charlene odottaa kaksosia. Tieto kaksosista on saanut monet pohtimaan, kuka tulee lopulta nousemaan maan hallitsijaksi.

Monacon ruhtinaspari Albert ja Charlene saavat pian perheenlisäystä. Hovi vahvisti vastikään Charlenen odottavan kaksosia, joiden laskettu aika on jo loppuvuodesta.

Daily Mail -lehden mukaan tieto kaksosista on saanut monet pohtimaan maan tulevaisuutta, sillä kahden vauvan tulo mutkistaa maan kruunun kohtaloa entisestään. Ruhtinas Albertilla on entuudestaan kaksi aviotonta lasta, mutta he eivät voi periä kruunua, sillä heidän ei maan lakien mukaan katsota olevan virallisia perijöitä. Heidän jälkeensä jonossa seuraavina tulevat loppuvuodesta syntyvät kaksoset.

Monacon perustuslain mukaan kruunu kuuluu ruhtinasparin esikoiselle. Hallitsijan kruunu suosii kuitenkin poikavauvoja, joten mikäli Charlenen esikoinen onkin tyttö, ei ole varmaa, kuka kruunun tulee perimään.

Arvuuttelu kruunun kohtalosta saa vielä jatkua, sillä Charlene ja Albert eivät ole paljastaneet vauvojensa sukupuolia julkisuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat