Charlene yhä sairaalassa – avautuu äitiysonnestaan

Ruhtinatar kuvailee kaksosiaan aktiivisiksi ja ilmeikkäiksi.

Viime viikon keskiviikkona esikoisensa, kaksospojan- ja tytön synnyttänyt Monacon ruhtinatar Charlene on kertonut tuntemuksiaan Paris Match -lehdelle.

– Olen hieman väsynyt, mutta voimme oikein hyvin. He kasvavat koko ajan, saavat lisää painoa, hän kertoo Hello!-lehden mukaan.

Charlenen ja ruhtinas Albertin lapset saivat heti syntymänsä jälkeen nimet Gabriella Thérèse Marie ja Jacques Honoré Rainier. Charlene paljastaa haastattelussa, että kaksoset syntyivät kaksi viikkoa etuajassa.

– Ensimmäisenä iloitsin siitä, kun kuulin heidän itkevän ensimmäistä kertaa. Olin aika sekaisin kaikista tunteista. Jokainen hetki heidän kanssaan on taianomainen. Odotan vain, että saan viettää enemmän aikaa heidän kanssaan, onnellinen äiti hehkuttaa.

Viikon ikäisiä lapsiaan hän kuvailee ylisanoilla.

– Voin kertoa, että he ovat molemmat hyvin aktiivisia ja ilmeikkäitä. He ovat kauniita, ihania, olen hulluna onnesta heidän kanssaan. Heidän seuraamisensa muuttaa elämän lopullisesti.

Charlene on edelleen sairaalassa, mutta toivoo pääsevänsä kaksosten kanssa kotiin jouluksi.

– Se riippuu lapsista. He ovat nyt pomoja, hän naurahtaa.

Samalla Charlene myös kertoo, että hän ja Albert suunnittelevat esittelevänsä lapset Monacon kansalaisille jo ensi viikon alussa, vaikka heidän virallinen ensimmäinen esiintymisensä on vasta 7. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat