Mainos

Ceviche

  • 400g kuhafileetä
  • suolaa ja pippuria
  • cayennepippuria
  • 1,5 dl sitruuna-limemehua
  • korianteria
  • inkivääriä
  • koristeluun: appelsiinia ja salaattia

Leikkaa kuhafilee suikaleiksi kulhoon. (Jos et saa kuhaa voit käyttää myös ahventa). Mausta kala suolalla ja pippurilla sekä cayennepippurilla. Raasta sekaan hieman tuoretta inkivääriä ja mausta vielä tuoreella korianterilla. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja anna vetäytyä viileässä noin 30 minuuttia ennen tarjoamista.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.