Celine Dionin huippukalliit liput myytiin viittä vaille loppuun

Tänään myyntiin tulleet Celine Dionin konserttiliput ovat jo viittä vaille loppu. Keikan järjestävän Welldonen promotion manager Ramona Forsström kertoi Viihdeuutisille, että maanantaina iltapäivällä lippuja oli jäljellä muutama sata. Myynti on Forsströmin mielestä hyvää, varsinkin kun ottaa huomioon lippujen hinnat: Dionia pääsee katsomaan halvimmillaan hieman yli sadan euron lipuilla.

Vaikka kuluvaa vuotta on pidetty Suomessa kaikkien aikojen konserttivuotena, riittää konsertteihin yleisöä edelleenkin. Ensi vuonna maassamme nähdään Celine Dionin lisäksi muun muassa Bruce Springsteen, Kylie Minoque ja Bon Jovi. Tänään keikkakalenteriin saatiin uusi nimi, eli Tokio Hotel. Saksalaisbändi esiintyy Helsingissä 5. huhtikuuta.

Promoottori Kalle Keskinen tuo Bon Jovin Suomeen ensi kesään. Hänen mukaansa lippuja on mennyt hyvin kaupaksi, vaikka kovia nimiä on tarjolla paljon.

- Nyt lippuja on myyty noin 37 000 kappaletta. Näyttäisi siltä, että keikka myydään loppuun, Keskinen laski.

Tokio Hotelin Suomeen järkkäävän Eastwayn tiedotuspäällikkö Tomi Lindblom puolestaan sanoo, ettei ensi vuosi ole aivan yhtä raju kuin kuluva vuosi.

- Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen. Ensi vuosikin on täyteläinen: sieltä tulee ehkä isompia nimiä, mutta pienempiä vähän vähemmän, Lindblom mietti.

Yleensä markkinavoimat toimivat niin, että kilpailun kovetessa tuotteen hinta laskee. Keikkarintamalla tämä ei ole kuitenkaan toteutunut. Celine Dionin huippukalliit liput ovat tästä hyvä esimerkki. Keskisen mukaan kotimaiset artistit ovat hekin nostaneet hintojaan.

- Kyllä he ovat osanneet ihan itse nostaa hintojaan, Keskinen nauroi. Toisin sanoen kuluttajien on turha toivoa, että keikkalippujen hinnat olisivat putoamassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat