Celine Dion: Urani uskottiin päättyvän

Kaikkien aikojen myydyimpiin artisteihin lukeutuva Celine Dion avautuu tuoreessa haastattelussa Las Vegasin aiheuttamasta väsymyksestä.

Laulaja Celine Dion aloitti keväällä 2011 uuden konserttisarjan Las Vegasissa. Konsertti on kerännyt kriitikoilta ylistäviä arvosteluja, ja konsertit myydään loppuun kuukausia etuajassa. Dion on konsertoinut aikaisemminkin Las Vegasissa. Tähden A New Day -konsertti nähtiin Las Vegasin lavalla peräti viisi vuotta putkeen, vuosina 2003-2007.

Laulajan A New Day -konsertti on yksi musiikkimaailman kalleimpia projekteja, sillä konserttia varten rakennettiin oma teatteri, jonka lavalla nähtiin mitä erikoisimpia erikoistehosteita. Ennen konserttisarjan aloittamista Dion joutui kohtaamaan ihmisten epäilykset projektin kannattavuudesta.

– Elämässä on otettava riskejä. Meillä oli edessämme suuri projekti, jossa nähtiin uudenlaisia tapoja esiintyä. Ihmiset ajattelivat, että konsertti tulisi olemaan kuin Titanicin uusi uppoaminen. Sen jälkeen ihmiset näkivät ja kuulivat teoksemme, Dion kertoo Canada AM:n haastattelussa.

A New Day -konsertin oli tarkoitus pysyä Las Vegasissa kolmen vuoden ajan, mutta jättimäisen suosion saavutettuaan konsertteja jatkettiin yhteensä viiden vuoden ajan.

– Ensi-ilta on vain ensi-ilta, joka on yksi esitys. Meillä oli monen vuoden sopimus. Minun työni oli olla johdonmukainen ja selvitä ongelmista, sairastumisista ja niistä hetkistä, kun en haluaisi esiintyä ollenkaan. Sellaisiakin päiviä on.

– Ensimmäisen vuoden aikana esitimme yli kaksisataa konserttia, ja poltin itseni loppuun. Toisena vuotena vähensimme konsertteja, ja esiinnyimme hieman yli 160 kertaa. Tahti ei pysynyt tasaisena viiden vuoden ajan. Esitys oli ilmiömäinen alusta asti, mutta se muuttui ja kasvoi isommaksi. Viisi vuotta kului nopeasti. Ihmiset kertoivat minulle Las Vegasin tuhoavan urani, mutta me päätimme mennä sinne takaisin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat