Celine Dion palasi töihin vauvat kainalossa – katso kuvat!

Celine Dion palasi töihin. Mukana Caesars Palacen tervetuliaisgaalassa olivat laulajan suloiset kaksospojat.

Voisi kuvitella, että Celine Dion nauttisi äitiyslomasta kotonaan alle neljän kuukauden ikäisten kaksoispoikiensa kanssa. Kolmen lapsen äiti kuitenkin palasi tänään töihin saapuessaan Las Vegasiin aloittaakseen harjoitukset Caesars Palacessa.

Mukana tervetuliaisgaalassa oli aviomies ja manageri Rene Angelil sekä pariskunnan sylissä poukkoilevat vauvat Eddy ja Nelson, joilla oli yllään yhteensopivat siniset potkupuvut ja valkoiset hatut. Paikalla oli myös vauvojen yhdeksänvuotias isoveli Rene Charles.

Ranskalais-kanadalainen tähti Celine aloittaa nyt uuden shownsa harjoitukset. Ensiesiintymisen on tarkoitus olla maaliskuun 15. päivä. Kiireisestä työaikataulusta huolimatta Celine ei aio jättää poikiensa kasvattamista taka-alalle.

– Vaihdan vaippoja ja imetän, sitä tehtävää ei kukaan voi minulta viedä. Se on väsyttävä, mutta intensiivinen ilo. Otan asiat päivä kerrallaan. Imettäminen on vaikeampaa, kun olet stressaantunut. En saanut lapsiani siksi, että jättäisin huolehtimatta heistä. Annan itseni heille täysin, Celine kertoi ranskalaiselle GALA-lehdelle viime kuussa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Spash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja