Catherinen ja Williamin uuden asunnon remontista miljoonalasku

Esikoisensa saaneet Cambridgen herttua William ja herttuatar Catherine menivät synnytyssairaalasta Kensingtonin palatsiin, johon heidän on tarkoitus asettua asumaan pysyvästi.

Pariskunta ja vastasyntynyt Cambridgen prinssi muuttanevat lähiaikoina palatsissa asuntoon, jonka remontti maksaa noin miljoona euroa. Asunnossa on aiemmin asunut prinsessa Margaret. Margaret kuoli vuonna 2002, ja sen jälkeen tila on ollut toimisto- ja varastokäytössä.

Tällä hetkellä herttuapari asuu toisessa osassa palatsia, mutta 20-huoneisen asunnon remontin pitäisi valmistua syksyllä.

Kaksi lastenhuonetta

Pienellä prinssillä tulee olemaan kaksi lastenhuonetta, toinen Kensingtonin palatsissa ja toinen Catherinen vanhempien luona Buckleburyn kylässä.

Catherine ostaa mielellään alennuksesta ja tinkii, mutta muutamia kalliimpiakin hankintoja hän on tehnyt. Rattaat ovat samanlaiset kuin monilla muilla maailmantähdillä, ja niiden on arvioitu maksavan jopa yli 2000 euroa. Kuomu on päältä sininen ja sisältä musta-valkoraidallinen.

Toinen hankinta on 300 euron hintainen korisänky, jonka Catherine ja hänen äitinsä nähtiin ostavan keväällä. Herttuatar on nähty lontoolaisissa hienostoliikkeissä myös tyyny-, matto- ja verho-ostoksilla.

ABC Newsin mukaan lastenhuoneen sisustus on klassinen, aivan kuten Catherinen pukeutumistyylikin. Värimaailma on neutraali ja maanläheinen. Catherine on ostanut lapselleen muun muassa vaaleanruskeaa, vaikka silminnäkijöiden mukaan hän vilkuilikin sinisen sävyjä tapettikaupassa.

LUE MYÖS:

Jokakoti.fi/MTV3

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja