Cate Blanchett tarvitsi varapyllyn

Näyttelijä Cate Blanchett ei halua paljastaa omaa takalistoaan valkokankaalla. Oscar-palkittu kaunotar joutui jälleen turvautumaan sijaispeppuun kuvatessaan uutta elokuvaa.

Cate Blanchettin fanit näkevät pian valkokankaalla paljaan takapuolen, mutta kaunis ahteri ei kuulu lahjakkaalle leffan naistähdelle. Elisabet: Kultainen aikakausi -elokuvassa naispääosaa esittävä Blanchett paljasti Daily Mail -lehdelle turvautuneensa sijaisnäyttelijään.

- Se ei ole minun pyllyni. Se on jonkun toisen. Se näyttää todella kivalta, mutta se ei kuulu minulle. Ainoastaan aviomieheni saa nähdä takapuoleni, näyttelijä totesi lehdelle.

Takalistoaan kameroilta suojeleva Blanchett joutui turvautumaan sijaispeppuun myös vuonna 2005 ilmestyneessä elokuvassa Little Fish. Elokuvasta Aviator -lentäjä naissivuosa-Oscarin napannut Cate ei kuitenkaan ujostele poveaan. Elokuvien alastonkohtauksiin erikoistuneen mrskin.com nettisivuston mukaan tulevassa Elisabet: Kultainen aikakausi -leffassa nähdään vilaus Blanchettin omista rinnoista. Asiaa voi arvioida marraskuussa, sillä elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 9.11.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat