Mainos

Carla Brunin alastonkuva kaupattiin huippuhintaan

Ranskan presidentin puolison Carla Bruni-Sarkozyn alastonkuva on myyty huikealla hinnalla Christie'sin huutokaupassa New Yorkissa. Mustavalkokuvan hinnan arvioitiin nousevan enintään 4 000 dollariin, mutta kuva päätyi kiinalaiskeräilijän kokoelmaan yli 20-kertaiseen hintaan, eli peräti 91 000 dollarilla.

Valokuvan on ottanut Michel Comte vuonna 1993, jolloin Bruni työskenteli mallina. Brunin kuva esiteltiin osana saksalaiskeräilijän kokoelmaa, jossa oli lisäksi muun muassa Irving Pennin, Richard Avedonin,Helmut Newtonin ja Peter Beardin töitä.

Kuvan huutokauppaa oli odotettu siitä lähtien, kun Bruni vihittiin presidentti Nicolas Sarkozyn kanssa viime helmikuussa.

Christie'sin huutokauppakamarin johtaja Josh Holdeman sanoi, että voittanut huuto ylitti kaikki odotukset.

- Me emme todellakaan tienneet, mitä odottaa. Summa ylitti kaikki aamulla tekemämme arvaukset, mutta yllätys oli kaikille mieluisa, Holdeman sanoi.

Huutoja annettiin runsaasti puhelimitse, internetissä ja paikan päällä New Yorkissa. Yksi näppejään nuolemaan jääneistä huutajista oli saksalaisen Bild-lehden kirjeenvaihtaja Heiko Roloff, joka olisi halunnut antaa kuvan lahjaksi Ranskan presidentille.

- Totta kai olimme pettyneitä, koska Bruni-Sarkozy ei ilmeisesti ollut iloinen kuvan esilletulon ajankohdasta. Olisi ollut mukava ele antaa se heille lahjaksi ja siitä olisi saanut myös hyvän jutun, Roloff sanoi.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.