Mainos

Cantor Fitzgerald menetti kaikki paikalla olleet työntekijät

Lainavälittäjäyritys Cantor Fitzgerald menetti ilmeisesti kaikki paikalla olleet työntekijänsä World Trade Centerin tuhossa. Yhtiön edustaja kertoi viime yönä Suomen aikaa, ettei hän tiedä kenenkään selvinneen yhtiön toimistoista pohjoistornin 101.-105. kerroksista.

Cantor Fitzgeraldin noin 1 000 WTC:ssä työskenneestä ihmisestä on kuitenkin selvinnyt alustavan listan mukaan noin 320, mutta he eivät olleet syystä tai toisesta paikalla terrorihyökkäyksen tapahtuessa noin kello 9 paikallista aikaa tiistaina.

Yhtiön pääjohtaja Howard Lutnick pelastui vain koska hän oli tiistaina viemässä poikaansa ensimmäistä kertaa lastentarhaan. Lutnick lupasi itkunsekaisessa haastattelussa, että tästä lähin hänen liiketoimintansa tähtää kaikkien yhtiön tuhosta kärsineen 700 perheen auttamiseen.

Cantor Fitzgeraldin tuho vaikuttaa erityisesti Yhdysvaltain valtion lainojen kauppaan, jossa sen osuus on peräti 70 prosenttia.

Morgan Stanley menetti 15

Investointipankki Morgan Stanley Dean Witter sen sijaan kertoi viime yönä Suomen aikaa, että sen 3 700:sta WTC:ssä työskennelleestä ihmisisestä vain 15 on kateissa.

Morgan Stanley oli WTC:n suurin työnantaja, ja sen toimistot sijaitsivat etelätornin 43. ja 74. kerroksen välillä.
-Se oli ihme, Morgan Stanleyn pääjohtaja Philip Purcell sanoi henkilökunnan pelastumisesta.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.