Canonilta kaksi taskuun mahtuvaa pikakameraa – kuvat voi tulostaa suoraan kameroista

Canon on julkistanut uudet taskuun sopivat pikakamerat Canon Zoemini S:n ja Zoemini C:n, joilla voi kuvata ja tulostaa kuvat heti pienikokoisiksi tarraprinteiksi.

Zoemini S -mallissa on kahdeksan megapikselin kamera, peili etupaneelissa, rengasvalo ja kaukosäädin. Zoemini S tulee myyntiin ruusukultaisena, mattamustana sekä helmen valkoisena ja sen rinnalle on tarjolla Canon Mini Print -mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä luovia suotimia ja AR-kehyksiä kuviin sekä tulostaa kuvat suoraan älylaitteesta Bluetooth-yhteydellä.

Zoemini C -mallissa on viiden megapikselin kamera, selfie-peili ja microSD-korttipaikka. Zoemini C on itsenäinen pikakamera, jossa ei ole tukea Canon Mini Print -mobiilisovellukselle. Se tulee myyntiin pinkkinä, keltaisena, mintunvihreänä ja petroolinsinisenä.

Kummallakin pikakameralla kuvat voi tulostaa tarraksi, joka on heti valmis kiinnitettäväksi vaikkapa puhelimeen tai tablettiin. Tarratuloste (5 x 7.6 cm) on vedenkestävä musteeton kuva, joka ei suttaannu eikä repeydy. Kummassakin mallissa on mukana 10 arkkia Zink-tulostuspaperia, ja lisäpaperit ovat saatavilla sekä 20 että 50 arkin pakkauksessa.

Canon Zoemini -pikakameroiden myynti alkaa huhtikuun lopulla. Zoemini S:n suositushinta Suomessa on 179 euroa ja Zoemini C:n 129 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja