Mainos

Cannonballin jäsenet perivät velkoja – uhrilta katkaistiin sormi

Pohjois-Karjalan poliisi on tämän vuoden aikana selvittänyt useita rikoksia, joihin ovat syyllistyneet Joensuun MC Cannonball -jengin jäsenet.

Yhdessä tapauksista kaksi MC Cannonballin jäsentä perivät 22-vuotiaalta mieheltä 3 500 euron velkaa. Poliisin mukaan miehet pyysivät viime vuodenvaihteessa uhrin teollisuushalliin Joensuussa. Hallissa toinen epäillyistä katkaisi uhrilta sormen. Tekoon mies käytti vasaraa ja puukkoa, poliisi kertoo.

Epäillyt ovat 32- ja 31-vuotiaita miehiä. Poliisin mukaan 32-vuotias mies istuu parhaillaan yli viiden vuoden tuomiota, jonka hän sai Joensuussa uudenvuodenyönä tapahtuneesta ammuskelusta.

Tapaus on tällä hetkellä syyteharkinnassa, ja sitä käsitellään oikeudessa ensi kuussa.

Kaksi muuta tapausta, joihin MC Cannonballin jäsenet ovat osallistuneet, ovat törkeitä kiristyksiä. Toisessa 30- ja 31-vuotiaat Cannonballin jäsenet kiristivät rahaa ja aseita 29-vuotiaalta mieheltä.

31-vuotias mies tuomittiin maaliskuussa Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa kahden vuoden ja yhden kuukauden vankeuteen. 30-vuotias mies sai kahden vuoden ja kolmen vuoden tuomion.

Uhri väitti olevansa Cannonballin jäsen

Viime marraskuussa 26-vuotias mies joutui puolestaan ongelmiin, kun hän väitti ravintolassa olevansa Cannonballin jäsen. Kaksi MC Cannonballin jäsentä kutsuivat miehen Joensuussa sijaitsevaan kerhotilaan selvittämään tapausta.

Kerhotilassa 30- ja 38-vuotiaat miehet uhkailivat miestä, ja vaativat poliisin mukaan häntä hyvittämään tapauksen. Cannonballin jäsenten lisäksi poliisi epäilee tapauksessa kahta, 37- ja 54-vuotiasta, miestä.

Tekoa tutkitaan törkeänä kiristyksenä, ja se on tällä hetkellä syyteharkinnassa. 30-vuotias epäilty istuu jo saamaansa tuomiota edellä kerrotusta törkeästä kiristyksestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.