Cannesin villit tytöt vauhdissa: vilauttelua ja VIP-tiloja

Cannesissa on saatu vuosien saatossa kullan ja kimalteen lisäksi todistaa myös villejä hetkiä. Juhlahumu ei houkuttele paikalle pelkästään elokuva-alan ihmisiä, vaan jet set -elämän tähdetkin saapuvat toukokuiseen Ranskaan.

Esittelyssä Cannesin pahat tytöt Paris Hilton, Lily Allen, Lindsay Lohan ja Tara Reid edesottamuksineen.

Paris Hilton

Miljoonaperijätär ja seurapiirijulkkis Paris Hilton kuuluu Cannesin vakiokävijöihin. Tuttuun tapaansa Hilton on vilautellut myös Ranskan Rivieralla. 2009 median lemmikki antoi alushousujen vilkkua autosta noustessaan ja 2010 nosti hameenhelmansa korviin ja taisteli pitääkseen povensa piilossa. Hilton viihtyy Cannesissa erityisesti klubien VIP-tiloissa – alkoholin siivittämänä.

Lily Allen

Paris Hiltonin lisäksi myös laulaja-lauluntekijä Lily Allen on kunnostautunut vilauttelussa Rivieralla. Allen on nähty niin ylä- kuin alapääkin paljaana ja keskisormea heilutellen. Pop-laulaja on todistettavasti myös uinut yläosattomissa jahdilla ja kaatuillut kännissä kuin käki.

Lindsay Lohan

Näyttelijätähti Lindsay Lohan on viihtynyt tiiviisti vuosittain Cannesin yöelämässä. Katkaisuhoidoissa, vieroituksessa ja vankilasellissäkin viime vuosina ahkerasti vieraillut Lohan on toilaillut Ranskan yössä elokuvajuhlien aikaan muun muassa kaatuilemalla.

Tara Reid

Jo tapansa parantanut ja varttunut amerikkalaisnäyttelijä Tara Reid on villeinä vuosinaan tavattu myös Cannesista Lindsay Lohanin tapaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Pöydillä tanssinut kaunokainen on kuitenkin jättänyt nämä ajat jo taakseen.

MTV3/Helmi

Lähteet: Daily Mail, Perez Hilton

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja