Cambridgen herttuatar yllätti joulukonsertissa: Pianoesitys kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa

Herttuattaren pianonsoitto televisioidussa joulukonsertissa on kerännyt paljon kehuja sosiaalisessa mediassa.

Cambridgen herttuatar Catherine yllätti britit jouluaattona esiintymällä joulukonsertissa pianon takana. Herttuatar esiintyi laulaja Tom Walkerin kanssa Royal Carols: Together At Christmas -joulukonsertissa Westminster Abbeyn kirkossa. Konsertti näytettiin televisiossa jouluaattona.

Kaksikko esitti konsertissa For Those Who Can't Be Here -kappaleen, joka oli äänitetty etukäteen. Myös konsertti itsessään oli nauhoitettu etukäteen.

BBC:n mukaan herttuatar ja laulaja tapasivat toisensa aiemmin hyväntekeväisyystilaisuudessa. Tämän jälkeen Catherine otti Walkeriin yhteyttä.

– Kokoonnuimme, harjoittelimme kappaletta noin yhdeksän kertaa ja harjoitusten lopuksi hän onnistui siinä täysin. Otimme pari päivää taukoa ja hän jatkoi harjoittelua yksin ja sen jälkeen pääsimme vihdoin äänittämään kappaleen, Walker kommentoi BBC:n mukaan.

Video esityksestä on jaettu muun muassa herttuaparin virallisella Twitter-tilillä.

Video on kerännyt runsaasti kommentteja ja tykkäyksiä.

– Voi hyvänen aika, minulla ei ollut aavistustakaan, että Catherine soittaa pianoa. En tiennyt, että voisin rakastaa häntä vieläkin enemmän, eräs käyttäjistä kirjoitti.

– Mitä hän ei pystyisi tekemään, juuri kun luulimme, että olemme nähneet kaiken, toinen kommentoi.

Herttuapari tviittasi lauantaina 25. joulukuuta oman joulutervehdyksensä heille, jotka viettävät joulua yksin tai eristyksistä.

– Tämä joulu tulee olemaan monille meistä erilainen, kuin mitä olimme suunnitelleet. Ajatuksemme ovat heidän kanssaan, jotka ovat yksin tai eristyksissä rakkaistaan, jotka tukevat terveysviranomaisia ja jotka ovat eniten avuntarpeessa, julkaisussa kirjoitetaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja