Mainos

Café Strindbergin tulevaisuus vielä avoin

Suosittu helsinkiläiskahvila Café Strindberg saattaa jäädä nykyiselle paikalleen Pohjoisesplanadille ostoskeskus Kämp Gallerian yhteyteen.

- Ensisijainen tavoitteemme on, että voitaisiin jatkaa nykyisissä tiloissa, muodossa tai toisessa, sanoo Café Strindbergin omistavan Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja Kasperi Saari.

Kovin toiveikkaaksi Saari ei kuitenkaan uskalla heittäytyä, sillä kahvilan vuokrasopimus päättyy syyskuun viimeisenä päivänä 2010. Strindbergin on määrä monen muun yrityksen tavoin siirtyä kauppakeskuksessa alkavan remontin tieltä muualle.

Noin 50 yrityksestä koostuvan Kämp Gallerian johtaja Nora Immonen korostaa, että neuvottelut liiketilojen suhteen ovat vielä kesken. Tilat vuokraa kauppakeskusoperaattori Espagalleria Oy.

- Pääasiassa kaikille liikkeille haetaan paikkoja läheltä niiden nykyisiä tiloja. Neuvottelemme jokaisen toimijan kanssa, miten se vaikuttaa itse kuhunkin, Immonen sanoo.

Kahvila Strindbergin vuokrasopimuksen loppumisesta noussut kohu on Immosen mielestä vain hyvä asia.

- Ehdottomasti haluamme pitää Strindbergin korttelissa. Kahvilakulttuuri on tärkeää. Haluamme tukea sitä, emmekä millään tavalla poistaa sitä.

Myös Saari on positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon keskustelua kahvila ja Helsingin kehittäminen ylipäänsä on suomalaisissa herättänyt. Strindberg ei kuitenkaan ole entisensä, jos se syksyllä muuttaa kokonaan uusiin tiloihin.

- Nykyinen sijainti on osa Café Strindbergiä. Siinä mielessä sen tarina on ohi, jos se joutuu muuttamaan. Jos se on rullaportaiden alla Kämp Gallerian keskiosassa, niin se ei ole sitten enää sama Café Strindberg.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.