Mainos

Bussiyhtiötä hävettää hanhien yliajo: Kuljettajalle kenkää

Bussiyhtiö Nobina Finland on irtisanonut yhden kuljettajansa tänään, kun kävi ilmi, että kuljettaja ajoi hanhilauman yli eilen aamulla. Poliisin tietojen mukaan tapahtumassa kuoli yksi hanhi.

Länsi-Uudenmaan poliisista kerrotaan MTV3 Uutisille, että tämänhetkisten tietojen mukaan kuljettajaa ei ole kuitenkaan syytä epäillä rikoksesta.

Nobinan toimitusjohtaja Tom Ward on erittäin pahoillaan tapahtuneesta. Hänen mukaansa kuljettaja syyllistyi vakavaan arviointivirheeseen. Hänen mukaansa kuljettaja on myös myöntänyt syyllistyneensä vakavaan liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

– Työnantaja on käydyn keskustelun perusteella päätynyt purkamaan työntekijän työsuhteen. Kuljettaja on työskennellyt meillä vuodesta 2004 lähtien ja hänen työuransa on ollut moitteeton. Tämä on erittäin harmillinen asia, Ward kertoo asiasta MTV3 Uutisille.

Hän myöntää, että yhtiötä hävettää tapahtunut.

– Tämä hävettää yhtiön kannalta ja Nobina kantaa moraalisen vastuun. Mutta vika oli kuljettajan ja hän on myöntänyt tapahtuman ja on ollut pahoillaan siitä, Ward toteaa.

Yliajo tapahtui Espoon Hanasaaressa eilen aamulla.

– Näin omin silmin, kun iso joukko lintuja jäi suoraan bussin alle. Osa parvesta lenteli pitkin poikin maantietä ja verta lensi. Hanhet ovat isoja lintuja, joten pelkäsimme, lentääkö niitä tuulilasiin. Tunnelma oli järkyttynyt, kuvailee bussissa matkaa tehnyt MTV3 Uutisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.