Mainos

Bussiyhtiön piparikampanjaan pettyneet : Nöyryyttävää joulua!

Matkahuollon tämänpäiväinen piparilippukampanja meni hieman pipariksi. Moni piparilippua hamunnut joutui nimittäin pettymään, kun jaossa olleet piparimatkat loppuivat jo aamusta.

Liputta jääneet purkivat tuntojaan muun muassa Matkahuollon Facebook-sivulla.

– Oikein nöyryyttävää joulua kaikille, toivoo Matkahuolto, kampanjaa muun muassa kommentoitiin.

– Todella onneton kampanja. Kaikilla ei ole ollut tarvetta lähteä heti kukonlaulun aikaan matkaan. Lapselle ostettiin leffalippu Helsinkiin ja lähtö piti tapahtua noin 11 maissa Piparilipulla... haistakaa home... nyt sitten pohditaan että kannattaako lähteä vai annetaanko leffalipun mennä haaskuuseen. Pisteet putosi Matkahuollon arvostuksestani. Ihan kiva kampanja, mutta olisi voitu ilmoittaa että lippu kannattaa mennä hakemaan heti kun oma Matkahuoltosi aukeaa...oletin että niitä riittää edes puoleen päivään asti.

– Olen tosi pettynyt piparikampanjaanne. Harhaanjohtavaa markkinoida, että tänään pääsee piparilla, kun liput ovatkin loppu jo ennen kello yhdeksää.

– Voihan Matkahuolto! Varmasti olisi investointi maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin, jos ne ilmaiset matkat olisi annettu kaikille, jotka itseleivotun ja koristellun piparin kanssa tulivat. Ajatelkaa, mikä määrä ilmaista mainosta olisi tullut, kun lähes jokainen olis ottanut luomuksestaan kuvan ja jakanut sitä hyväntuulisena sosiaalisessa mediassa ja muutenkin kertonut kaikille miten hauskaa oli matkustaa piparilla. Nyt jengi sen sijaan jakaa huonoa kokemusta ja pettymystä. Ens vuonna uusiks ja fiksummin?

– Arvasin että tää kusahtaa koko pipari-juttu nilkoille, ja niinhän siinä kävi.

Kysyntä yllätti kaikki odotukset

Niitä, jotka piparilipun onnistuivat saamaan, kampanja toki ilahdutti.

– Kiitos lipusta. Klo 08:n aikaan oli Porin Matkahuollossa jonossa 5 piparilla varustettua matkustajaa ja jokainen sai lipun.

–Kiitos Matkahuolto ihanasta joulutempauksesta, kyllä keräsi valtavasti porukkaa jonottamaan.

Matkahuolto kertoo Facebookissa ottaneensa kampanjan kangertelusta opiksi:

– Arvioimme jaossa olevien lippujen määrää kysynnän mukaan – kysyntä ylitti kaikki odotukset ja kasvatimme vielä tänä aamuna lippujen lopullista määrää. Opimme tästä, että jatkossa lyömme määrän lukkoon heti alussa.

Piparilippuja oli jaossa rajoitettu määrä, alun perin 500. Matkahuolto kasvatti määrää päivän mittaan tuhanteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja